Клиентите за нашата работа Цени за ремонт на покриви

Отизив от клиенти на ПОКРИВРЕМОНТ ЕООД

Уважаеми клиенти,
според законите на Р. България нямаме право да публикуваме лични данни на нашите клиенти. Поради тази причина изпратените отзиви се подписват само с фамилията и населеното място на нашите клиенти, освен в случаите когато имаме писмено позволение за по-обстойна информация.

Можете да изпращате вашите отзиви и коментари на e-mail: pokrivremont@abv.bg

Здравейте,
след приключването на ремонта на покрива на моята къща в ж.к. Хаджи Димитър, гр. София реших да споделя моите впечатления от работата на бригадата. Имахме дългогодишни проблеми с покрива, както и след това с всевъзможни пишман майстори, които се наемаха да го оправят. В крайна сметка попаднах на тази фирма, която реши моя проблем. Благодаря Ви! Желая Ви от все сърце да продължавате да работите със същия ентусиазъм и професионализъм.
Аврамова, София


Здравейте,
като домоуправител на жилищен блок в ж.к. Люлин, гр. София изразявам радостта и благодарността си за свършената работа от страна на фирмата.
Вълдобрев, София


Здравейте,
пиша ви от името на живущите в блок от столичния квартал Враждебна. Изразявам удовлетворението си от изършения ремонт на покриа на нашия блок. Вече не страдаме от течове. Благодарим ви!
Димитрова, София


Здравейте,
казвам се Димитър и от скоро имам малка, стара къща в село близо до София. Когато купих къщата се оказа, че се нуждая от нов покрив. Направих проучване в интернет и попаднах тук. Обадих се, обясних ситуацията. Хората реагираха много професионално и си свършиха работата отлично. Много съм доволен. Поздрави.
Димитър, София


контакти

 
ГалерияГалерия

хидроизолацияремонт на покривихидроизолация
изграждане на нов покривремонт на покривиремонт на покрив


КонтактиГалерия

За връзка с нас, за въпроси, за уточняване оглед на обект, за сключване на договори,за консултации или за всякакви въпроси свързани с нашата работа можете да се свържете с нас на

тел.: 0883 258 222


Етикети и търсене:


BGtop100 BGtop Гласувай за нас в Sait1 топ класация на сайтове kaoxo

здраве, уеб дизайн, кленов сироп, отслабване, билки, болести, диети, диабет, кръвна захар, здравословен магазин , здравословни храни , хранителни добавки , натурална козметика, черен бъз , продукти от черен бъз , сироп от черен бъз, билкови сиропи , билкови тинктури , сиропи за кашлица , диатомична пръст , какаово масло ,